HTML

Read & Eat

Ül egy fickó a konyhában, főzne, de nem tudja mit. És akkor jön a szikra, kipakolja a hűtőt, a szekrényeket, és alkotni kezd. Alkossatok vele :)

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ha megnövök, szakács leszek

2007.10.25. 22:36 Gasztromókus

Furcsa érzés újra iskolába járni, de ha ez az ára, akkor ez az ára. Júniusig tömöm a fejembe a tanulnivalót, ha minden jól megy, a végén egy papírral gazdagabb leszek. Persze főzök már vagy húsz éve, talán még régebben is, és rengetegszer eszembe jutott közben, hogy mi lenne ha, de aztán elvetettem az ötletet. Egyszer az idő, máskor a pénz hiánya volt az ok. Most időt tudok teremteni rá, persze pénz megint nincs, de csak összeszedem végül... Közben meg írok. Néha csak recepteket, vagy naplózom a szakáccsá válás folyamatát, esetleg egy-egy eszembe jutó sztorit. Aki elolvassa, megtisztel :)

Szólj hozzá!

Címkék: tanulás szakács napló iskola főzés

A bejegyzés trackback címe:

https://readeat.blog.hu/api/trackback/id/tr35208342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása